burnAZ - Casa anunturilor gratuite

  
 • Creați un cont
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Conecteaza-te cu:

Cauta anunt


Parteneri

Banner

Tabara de Vara la Mare - Costinesti, 2018

Toate anunturile utilizatorului Danaila Mihai
Starea produsului: Excelenta
Descrierea anuntului: Tabăra de Vară la Mare 2018 - Costinești

Vacanță - Sezon estival 2018: Perioada 16.06.2018 - 10.09.2018

Pachet Turistic Standard: 550 Lei/Sejur/Persoană*

- Locuri disponibile: maxim 200 persoane per serie

Ofertă exclusivă valabilă numai prin Agenția de Turism România TuristicăPlecări - Serii propuse Litoral 2018

Seria I-a: 16.06.2018 - 22.06.2018

Seria II-a: 23.06.2018 - 29.06.2018

Seria III-a: 30.06.2018 - 06.07.2018

Seria IV-a: 07.07.2018 - 13.07.2018

Seria V-a: 14.07.2018 - 20.07.2018

Seria VI-a: 21.07.2018 - 27.07.2018

Seria VII-a: 28.07.2018 - 03.08.2018

Seria VIII-a: 04.08.2018 - 10.08.2018

Seria IX-a: 11.08.2018 - 17.08.2018

Seria X-a: 18.08.2018 - 24.08.2018

Seria XI-a: 25.08.2018 - 31.08.2018

Seria XII-a: 01.09.2018 - 07.09.2018Ofertă Standard: Tabără de 7 Zile la Mare, 6 Nopți de Culoare și Distracție cu doar 550 Lei

Soare, Mare, Nisip și Multă Distracție !

SEJUR de 7 ZILE, 6 NOPȚI (CAZARE + PENSIUNE COMPLETĂ: Mic dejun, Prânz, Cină).


Servicii Incluse în oferta standard: Cazare, Pensiune completă

- 6 Nopți de cazare la hotel/hostel, pensiune turistică, vilă turistică de 2, 3 Stele, în camere cu 2, 3 și maxim 4 locuri, TV color, cablu și internet wirless (Wi-fi), frigider, grup sanitar propriu, apă caldă permanent, încălzire centrală * (vezi, nota de la Foarte Important).

- Servirea mesei în regim pensiune completă: mic-dejun, dejun (supă/ciorbă + felul 2 + salată) și cină (felul de bază + desert).

- Ghid Național atestat din partea Agenției de Turism România Turistică.

- La 10 elevi plătitori se asigură 1 (loc) cadru didactic organizator al grupului sau însoțitor persoană adultă din partea agenției sau părinte, reprezentant al grupului de copii format.

- La cerere, contra-cost putem asigura: Activități sportive (întreceri sportive - concursuri cu premii), curs și notiuni de prim ajutor; noțiuni fundamentale pentru lecții de înot;

- Disponibilitate: pentru vizitare obiective turistice, activități parcuri de distracții-agrement, program de discotecă.

Pachet Turistic Standard: 550 Lei/sejur - tabără/persoană*Condiții de înscriere:
- Achitarea integrală a taberei se face cel târziu cu 1 săptâmană, înainte de începerea taberei (sejurului), odată cu înscrierea se efectuează rezervare, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea sejurului. Pentru a va asigura locul în tabără, în seria dorită este recomandat ca prețul taberei să fie achitat până la debutului vacanței de vară.

- Grupul se organizează pentru minim de 30 elevi, tineri, studenți, etc

- Acceptăm și înscrieri individuale cu condiția formării unui grup de minim 30 copii/adolescenți.

Constituirea grupului de copii se poate face și prin înscrieri individuale, urmând ca copiii/adolescenți să fie constituiți în grupe pe categorie de vârstă, aceștia vor fi supravegheați de persoană adultă cu pregătire de specialitate.

Notă Transport individual: Situația participanților înscriși individual, copiii sunt preluați la sosire în tabără de către reprezentantul agenției sau sunt aduși de către părinți, tutore legal în stațiune, tabără, la locația precizată de agenție sau sunt preluați de la Gara Costinești dacă aceștia călătoresc cu trenul.

Agenția, nu pune la dispoziție pentru fiecare copil, mijloc de transport pentru preluare din orașul de domiciliu și nici nu preia copilul de la domiciliu. Sosirea în tabără și respectiv Plecarea din tabără spre localitatea de domiciliu este exclusiv răspunderea părinților. Nu recomandăm ca copiii sub 14 ani să plece la drum spre tabără, neînsoțiti. Agenția nu își asumă nici-o răspundere privind sosirea/plecarea din tabără cu mijloacele de transport individual, care nu sunt organizate ca pachet turistic.

- Cu cât se formează mai multe grupuri putem organiza o serie de activități pe plajă și activități distractive de amploare:

- concursuri sportive/competiții, (meciuri de volei pe plajă, Fotbal pe plajă, Tenis; Frisbee, Înot, Gimnastică în apă, Ski-jet, Badminton cu premii în obiecte, articole sportive, dulciuri și răcoritoare etc);

- spectacole în aer liber de tip: teatru pentru copii, spectacole de circ, iluzionism, miniconcerte;

- excursii obiective și atracții turistice, acțiuni de dialog și socializare.

- Putem asigura pe serie maxim 200 locuri/serie tabără.

- Elevi vor fi cazați și vor servi masa în structuri turistice autorizate și clasificate *.

Hotel Principal, Hotel Sport, Hostel Prestige, Hostel DVG, Hostel Casa Duca, Hotel Corsa, Hostel Felix, Hotel Criss, Tiberius Vila Maria, Briza Marii, Vraja Marii, Hotel Alex, Hostel White Inn, Villa Pescarus, Hotel Triumf, Vila Ademona, Vilele Albatros, Vilele Coral etc.

Toate locațiile cu care colaborăm sunt clasificate, autorizate, verificate de noi la fața locului și cu care am avut deja acțiuni cu recenzii pozitive.


Servicii neincluse în preț/ofertă:

- Taxe vizitare/intrare obiective turistice, intrare parcuri de distracții/agrement etc.

- Transport cu miljoace auto, feroviare, cu excepția sejurului prevăzut la nota Opțional **

- Transport cu telegondola, barca, hidrobicicleta sau vaporașul, aceste servicii se pot solicita printr-un pachet personalizat.

Prezenta ofertă nu se adresează cuplurilor, famililor sau persoanelor adulte care nu frecventează o formă de învățământ. (Taberele se adresează următoarelor categorii: preșcolari, elevi clasele 1-8, elevi de liceu/școlii profesionale, studenți).Alte pachete personalizate care nu sunt incluse în oferta standard:

2. Pachet Turistic DeLux: Se asigură servicii de cazare lux în unități hoteliere de 3 stele + Confort sporit sau 4 stele.

Sejur de 7 zile - 6 Nopți de cazare la hotel 3 stele - 3 stele + în camere cu 2 locuri, TV LCD color, cablu /Receptor Antenă și internet wirless (Wi-fi), minbar în fiecare cameră, aer condiționat, baie spațioasă cu cabină de duș sau cadă.

Unități hoteliere disponbile: Hotel Vraja Mării, Hotel Victoria, Hotel Babylonia Resort, Hotel Ștefania, Hotel Intim, Hotel Tiberius etc

Pachet Turistic DeLux: 750 Lei/sejur - tabără/persoană*Facilități Transport:

*** a. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur - ex. cost 100 Lei/persoană (în limita maximă de 500 km) (exemple București, Urziceni, Galați, Brăila, Tulcea - Costinești și retur).

3.a. Pachet turistic include Transport: 650 Lei/persoană**

*** b. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur - ex. cost 150 Lei/persoană (în limita maximă de 850 km) (exemple Ploiești, Bârlad, Brașov - Costinești și retur).

3.b. Pachet turistic include Transport: 700 Lei/persoană**

Oferta cuprinde transport, masă și cazare: 700 lei/persoană.

** Oferta de transport este supusă unor condiții, se poate pune la dispoziție contracost un autocar/microbuz dacă există dintr-un oraș de domiciliu formării grupului, un număr de minim 30 persoane, nu asigurăm transport pentru înscrieri individuale (autocarul nu circulă prin fiecare oraș-localitate să preia solicitanți).

- Grup de minim 30 de elevi/persoane, se asigură transport autocar, obligatoriu formare de grup.

- Grup sub 25 - 30 de persoane se asigură transport cu microbuz, obligatoriu formare de grup.

Pentru calcularea altor rute vă rugam să ne contactați.

- Transport cu autocar clasificat de 3 Stele, conform standardelor europene.

- Mijloacele de transport sunt echipate cu AC, DVD, scaune rabatabile, sistem audio cu microfon, minibar, frigider, toaletă.

- Posibilitate de obținere facilitate, reduceri substanțiale pentru transport feroviar pe rutele deservite de operatori feroviari.

4. Pachet turistic Tabără de Înot: (cazare, pensiune completă - mese, lecții de înot/natație, curs de prim ajutor în caz de înec) 750 Ron/persoană + transport autocar: 900 Ron/persoană

vezi detalii

5. Pachet turistic tematic (cazare, masă, activități - excursii deltă, litoral: 750 Ron/persoană + transport autocar: 900 Ron/persoană

vezi detaliiFoarte Important: Condiții de Rezervare, Confirmare, Plată

Vă rugăm respectuos, cand vă manifestați intenția pentru organizarea unei serii sau înscrierea în tabără, aceasta trebuie să fie serioasă și fermă.

Pentru a vă asigura calitatea serviciilor, confortul dorit este recomandat ca înscrierea, rezervarea și confirmarea să fie făcute cu câteva luni înainte. Prin acest mecanism putem asigura din timp contractarea unității de cazare conform detaliilor din ofertă.

Astfel, solicitările venite în plin sezon turistic, nu pot garanta că oferta este la prețul prezentat și calitatea dorită.

Având în vedere specificul sezonului estival, când multe unități turistice funcționează doar 2 luni, ne este imposibil să vă garantăm că vă oferim condiții de calitate și confort superioare sau de lux, dacă rezervarea nu este făcută cu cel puțin 2-3 luni înainte de începerea vacanței de vară.

Motiv pentru care ne dorim ca pe viitor, organizarea seriilor de tabără să fie făcute din timp. Posibilitatea de organizarea a taberei de vară pînă în 200 de locuri/serie, se acceptă și înscrieri individuale, copii vor fi împărtiți pe grupe în funcție de vârstă și zona geografică, repartizarea la cazare, în camere se face în funcție de sex și vârstă.

În momentul, în care doriți să participați la una din taberele organizate de noi, prima fază este înscrierea participantului sau participanților, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea pachetului turistic și se confirmă locul rezervat.

Odată cu efectuarea înscrierii, respectiv confirmarea locului în tabără sau a seriei, se va achita obligatoriu un avans în valoare de 165 Ron/persoană, reprezentând 30 % din prețul final al pachetului turistic standard în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

Diferența în cuantum de 385 Ron/persoană, reprezentând 70 %, din valoarea pachetului turistic se va achita cel mai târziu cu 1 săptămână, înainte de începerea taberei (sejurului turistic) în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

Informații pentru rezervări și plăți:

Datele firmei sunt România Turistică S.R.L.

CUI/CIF: RO31739462

J08/899/2016 (J40/7104/2013)

Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr. 91

Cont IBAN: RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brașov.

Cont IBAN: RO93TREZ1315069XXX017473, Deschis la Trezoreria Brașov

Pentru Taberele de Vară la Mare, Costinești 2018, înscrierea în tabără și repartizarea pe serie se va face în perioada (1
Contact:
Nume: Danaila Mihai
Telefon: 0722910422
Localitate: Costinesti
Contacteaza utilizator
Tabara de Vara la Mare - Costinesti, 2018
reclama_website